Workshop i onlinekurs med Trine Grung – det er artig det!

Heisan du,

klokka er 06.00 mandags morgen og jeg er akkurat kommet hjem etter ei fantastisk helg med Trine Grung og tre andre kursvenninner. Trine arrangerte Worshop i hvordan lage online kurs for oss. Det er rart med det – når vi sitter så tett og deler vår historie – HVA VI BRENNER SÅ STERKT FOR… det er ikke til å unngå å rett og slett bli glad i dem alle sammen  😛  Når vi åpner hjertene våre for hverandre, skjer det magiske ting! Sånn er det med den saken.

trine-grung-workshop-drammen-nettkursfra venstre Jorunn Eikjok, Marit Mogstad, Ragnhild Salomonsen og meg

Foto: Trine Grung

Vil du vite hva jeg har lært??!! YESSSS 😀  Trine Grung er en mester på online kurs og har raust delt med oss av sin kunnskap og erfaring. Nå er jeg klar for å sette opp online kurs for Hjertepedagogen. Hva tenker du om det? Ville du ha meldt deg på et online kurs? Har du forslag til tema du ville ønsket???? Jeg bobler over av spørsmål, men storgleder meg til å gå i gang!

Jeg har ikke kommet så langt i prosessen enda – Trine har lært meg tankemåten og teknikken. Nå er det min tur til å fordele fagstoffet i emner og finne en god måte å presentere det til deg på.  Hvis du har forslag til hva jeg burde lage online kurs på – så PLEASE legg igjen en kommentar eller send melding til meg. Jeg er fremdeles i prosess  😉

Det kan også tenkes at jeg kommer til å trenge 3-4 stykker for å teste ut kurset – hvis du har lyst til å være med i et pilotprosjekt…. så følge med på bloggen!

Jeg er bittelitt utenfor komfortsonen med å lage online kurs … kjenner jeg….., men det høres så fantastisk ut å sitte hjemme i min egen stue og lære i mitt eget tempo. Dette bare MÅ prøves  😀

Som du ser er jeg så oppglødd og engasjert at selv etter  8 timers busstur med Norwegians rute SlowFlight mellom Oslo og Stavanger og en rask dusj, MÅTTE jeg bare skrive til deg… hehehe

20150309_064252

 

Ønsker deg en vidunderlig dag!

Smask Siw

PS.. Hvis du har tips til HVA du ønsker jeg skal lage online kurs i – så skriv i kommentarfeltet. TUSEN takk  😀