SLITEN!!

Jeg ønsker deg nok sol til at livet ditt blir lyst. Jeg ønsker deg nok regn til at du setter pris på solen.

Det har vært en lang vinter! Ikke at det har vært mye snø eller veldig kaldt i Stavanger, men vinteren har likevel vært lang. Full dags jobb og Hjertepedagogen kombinert med unger, lekser og fritidsaktiviteter tar på, selv for oss med naturlig mye energi. Lurer litt på om vi er dårlige til å planlegge tida vår? Vi brukte store deler av juleferien til å forberede kurs. Det tar tid å lage kurs, selv om vi elsker å gjøre det 😛  Men, nå har vi i alle fall laget kurs i uten lek ingen språk, språklæring i barnehagen og mangfold. Godt er det, som er gjort.

jobbebilde

 

Planene for påsken var like intense, men her måtte vi gi slipp. Vi er rett og slett slitne! Batteriene trenger lading! Samtidig trenger familien mer tid sammen. Greit med en tilstand-evaluering innimellom 😉   I stedet for å lage kurs og videreutvikle Hjertepedagogen, har det blitt cafe-besøk, felles familiemiddager og maling av kjøkkenvegg. Flott det også  🙂

20150402_165528

20150403_124815Lily er idé-makeren og kunstneren bak kjøkkenveggen til Siw. Det er balsam for sjel og sinn å ha henne i hus

bare hjertet laget av Siw

LILY

Når du evaluerer er det viktig å se på det som ikke gikk så greit – for å lære, men vel så viktig er det å se etter din suksess. Hva gjorde du bra? Det er i suksesshistoriene dine – du henter påfyll og energi.

Før påske var vi syke, slappe og slitne. Vi hadde nok tatt ut for mange krefter, uten å fylle på energi. Det er ikke lurt! Heldigvis for oss, så var vi invitert av seniorforsker Øystein Lund Johannesen ved SIK (Senter for interkulturell kommunikasjon) til å holde et foredrag for spreke pedagoger fra Sola kommune. Tema for foredraget var mangfold i barnehagen – vi kalte kurset ”Når du og jeg er sammen”. Kursdeltakerne løftet vårt foredrag med å ta initiativ og reflektere sammen med oss. Vi gledet oss over interessante debatter om mangfold og inkludering i barnehagen. Det ble et løft! Vi gikk derifra med ny energi og pågangsmot. Å være i møte med engasjerte og reflekterte mennesker gir oss en energiboost og lyst til å fortsette veien videre med Hjertepedagogen.

En ting er sikkert: etter regn, kommer sol. Det lærte vi på nytt… atter en gang! 😛

signatur anne og siw kreativ

 

Nå er vi spent – hvordan henter du frem sola etter regnværstider?